Hírek

Silane Guard – folyékony üveg, vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, gyógyszertár, megéri?

Hála a tudományos fejlődés és az intenzív fejlődése az autóipar, technológusok készített egy egyedülálló új anyag – folyékony szi üveg Guard. A bevonat kevesebb, mint öt éve nyert kultikus státuszt. A termék képes értékelni a fogyasztók szinte az egész világon.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

A terméket létrehozásához használt egy védőbevonat felületén a test és tartozik a kategóriába kétkomponensű készítmények. Keverés után, az anyagot nem tárolt. Ezért, ha működés közben van sok olyan megoldás, akkor meg kell igazítani, különben nem fog megszilárdulni.

Tehát ez a termék

Alkalmazás szilán Guard folyékony üveg kizárólag céljából színező felületének komponenseket a test. A termék alkalmazása a területekre, amelyek nem teszik lehetővé a port és a közvetlen ultraibolya sugárzás. Alacsony hőmérsékleten tilos használni a keveréket. Szintén alkalmazása előtt smink, akkor el kell végeznie egy teszt alkalmazás kis területen.

Mi tilos, hogy fedezze egy folyékony:

 • elemet tartalmazó műanyag;
 • A részleteket faragott rajta, vagy króm;
 • lökhárító;
 • Gaburici, fényszórók, helyzetjelző, a Windows és más üveg termékek.

Ha a folyamat, Wilson álltal Guard véletlenül megüt egy ilyen tárgyak a lehető leghamarabb törölje a területet tisztán egy nedves ruhával. A tisztítás ajánlott használni a szál vagy szivaccsal.

A befejezés időpontja a bevonat a test szükség a közeljövőben, hogy polírozás egy autó a szobában, ahol van jó szellőzés vagy sok ablakok nyithatók a szellőzést. Ne felejtsük el, a kémiai hatás azonnal, miután a tartály nyílásának. Tartsa folyékony üveg az autók Willson álltal Guard nyitott tilos. Alkalmazás után a maradványok nincsenek újra.

Ha használata után az összetétele a bal, megint nem használják

Tárolás lezárt tartályban ajánlott a használata a helyiségek, ahol a hőmérséklet-tartomány nem haladja meg a 40 ° C-on. Akkor sem teszi lehetővé befagyasztása a keveréket. Ahhoz, hogy ne folyjon ki, meg kell menteni az anyagot álló helyzetben és kerüljük a közvetlen napfényt. Használata után a teljes készítmény összetétele a tartály folyékony szilán üveg Guard hasznosul.

Mi folyékony üveg álltal Guard

Az anyag összetétele a következő elemeket tartalmazza:

 • a polimer komponensek a szilán;
 • az olajban oldható komponenseket;
 • elem, amely hozzájárul a megszilárdulás.

Maximális élettartam a terméket a gyártási dátum az 5 év.

Mit tartalmaz a Wilson őr:

 1. palack folyadék üveg, gépkocsi Willson álltal Guard.
 2. A szivacsot a applikátor, amely az alkalmazási réteg.
 3. A törlőkendők vannak kialakítva, hogy törölje.
 4. Annak érdekében, hogy a termék nem ártott a bőr a csomag egy védő gumikesztyű.
 5. Is, kötelező utasítás részletezi az összes eljárást, hogy lehet tenni az anyaggal.
 6. OL>

  Használati útmutató szilán Guard

  Jellemzően a polírozás egy autó vesz igénybe sok időt, és a polírozó eredmény nem igazolja a várakozásokat. A permetezés után a terméket, szükség van egy gyorsított ütemben, hogy dörzsölje a folyadékot a felület a test, amely megköveteli a sok erőfeszítés.

  Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

  Ami a termék Silangan, ez az anyag elég egyszerű. Itt a lényeg, hogy tartsa be az összes utasítást a gyártó. Az első és legfontosabb, meg kell alaposan tisztítsa meg a felületet, a test és hagyjuk megszáradni.

  Hogyan működik a test polírozás után az üveg

  Meg kell jegyezni, hogy a lehető legjobb megjelenését az autó felvitele előtt a terméket a mesterséges agyagot ugyanattól a gyártótól. Felhasználói értékelés about folyékony üveg automatikus kiosztani, hogy permetezés folyadék legkényelmesebben hőmérsékleten 25-30 ° C, és anélkül, hogy közvetlen ultraibolya fényt. Ilyen körülmények között, a keverék eléri puha állagú és megkeményedik, így gyorsan.

  Egy komponensű készítmény ajánlott azonnal alkalmazni kell az egész testet, és külön-külön – az első szárnyak, akkor az ajtók, a motorháztető és végül a tető. Így lehetséges, hogy elkerülje kellemetlenséget a folyamat, a végső szakaszban a fényezés.

  lépésről lépésre útmutatás szilán Guard

  1. Viseljünk védőfelszerelést és kesztyűt.
  2. Óvatosan dörzsölje a száraz ruhával nem foszló felület, amelynek célja, hogy kezelje.
  3. Készítsük el a applikátor, majd alkalmazza őket egy monolitikus anyag réteggel. Nem fukarkodik a termék, a bevonat meg kell tanulniuk, hogy a leadott hézagmentesen.
  4. OL>

   Fontos figyelni, hogy az arcok a applikátor, egyikük egy szürke színű, a második fehér. Ez vonatkozik az első oldalon.

   1. Ezután dörzsölje a folyékony üveg szervezetben. Tedd lágy mozdulatokkal nélkül erős nyomást. Fontos, hogy törölje a teljes felületen.
   2. létrehozása után az védik a szervezetet meg kell várni, körülbelül 7-10 percig, így a réteg teljesen kiszáradt. Amikor a felület szerez egy fehér, enyhén tompa színek, akkor folytassa a következő szakaszba.
   3. Shine és csillogó hatást kap a jármű letöröljük a bevont felület szilán Guard (szilán), különleges ruhával, hogy jön a folyadék.
   Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

   Egy csomag álltal Guard folyékony üveg elég lesz 3-4 alkalmazás a modell közepes méretű szedán. Miután a polírozás nem ajánlott végezni érintés tisztító egy hétre. Ez az időszak van szükség annak érdekében, hogy a réteg megszerezte a kívánt sűrűség és biztonságosan rögzítve a felületen az autó.

   Ha teljes mértékben megfelelnek minden meghatározott szabályok a felhasználói kézikönyv Wilson folyékony üveg, a termék rendszeresen fog szolgálni 1 év vagy 22 motor.

   A bevonat dirt-, víz – és szennyeződés taszító hatás

   Meg kell jegyezni, hogy a védőanyag lehet alkalmazni egy ugyanazon a helyen többször is, hogy a többrétegű szerkezet. Gyakran a gyártók az ilyen termékek állítják, hogy a következő réteg lehet, hogy nem hoz semmilyen eredményt, vagy sértheti a korábbi. A folyékony üveg álltal Guard mindent teljesen rossz, a bevonat képes javítani a védelem foka és a hatás a csillogás.

   létrehozásakor többrétegű védelmet kell tartani huzamosabb ideig alkalmazása után minden rétege. Szükséges idő teljesen megszárad. Az első és a második intervallum kell lennie legalább 12 órán keresztül, között 3-4 – 24, és így tovább.

   előnyei és hátrányai folyékony szilán üveg Guard

   Vízüveg álltal Guard sok pozitív aspektusait, a legfontosabb előnye a felhasználók a következők:

   1. Gazdaságos fogyasztás. Egy palack 95 ml elegendő az alkalmazás 3-4 réteg egyetlen személyszállító járművek.
   2. A termék, amellett, hogy a védelmi funkció, mégis szolgál víztaszító, amely megakadályozza a korróziót.
   3. A folyadék könnyen alkalmazható, rögzített, és alkot egységes, monolitikus réteget, akkor is, ha meg kell alkalmazva 5 alkalommal.
   4. Összehasonlítva az azonos anyagokból, folyékony üveg álltal Guard átlagos értéke …., ha az ár a többi termék legfeljebb ….
   5. OL>

    A felhasználók azt is megállapította, hogy a hiányosságokat a fényezők:

    1. Amikor kinyitja az üveget, szükség van, hogy használja a teljes rész, mert hamar használhatatlanná válik.
    2. Lehetetlen kezelni egy autót a szabadban, a por nehéz jó eredményt érjen el. Csak egy zárt szobában, a gép meg tökéletes.
    3. A termék nem szerepel a szabad kereskedelemben, de rendelhető az online áruház kozmetikumok. Eladni őket a Europen forgalmazók a kínai weboldal AliExpress és magán közvetítők.
    4. OL>

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...