Realquit – vélemények és az ár, a hivatalos honlapon, hogy hol vásárolnak

[Total:    Average: /5]

Az újdonság a dohányipar – mágnesek Realquit (Realquit). Hatásuk a test-ben nyitották meg a 50-es években a tudós Field nogie, aki részt vett a kutatás kapcsolatos akupunktúra. A gyártó szerint, egy olyan innovatív módszer, amely sokkal hatékonyabb és biztonságosabb, mint más gyógyszerek (tabletták, terápiás és megelőző folyékony, vagy gumi vagy tapaszok). A szerszámkészlet tartalmazza a használati útmutatót és két kis mágnes. Útmutató a készülék használata van írva világosan és érthetően. A mágnesek vannak borítva bevonattal arany. Csatolva a fül, ahol a pontok a felelős a dohányzás utáni vágyat.

;

A leírás a hatóanyag Realquit

biomagnifikáció Dohányzás arannyal por, amely gyógyító és egyben védi a szervezetet a különböző allergének. Összehasonlítva a felhasznált egyéb gyógyszerek és eljárások, Realquit van néhány előnye:

 1. A hivatalos gyártó garantálja 25-30 nap alkalmazásában a mágnesek úgy fogja érezni, hogy szeretné, hogy a füst kevesebb.
 2. anyagcsere normalizálása néhány hét alatt.
 3. Több mint 90% -át az ügyfelek megerősítik a módszer hatékonyságát.
 4. Az eszköz az összetételében a nikotin.

A csoport mágnest is eltérhetnek. Néhányan közülük sárga bevonat, a másik borított fehér arany. Mindenesetre, a részleteket az ugyanaz. Eszköz fehérarany alá kerül egy másik márka, de a működési elv és gyártására.

Klinikai vizsgálatok Realquit

Természetesen, mielőtt biomagnifikáció került fel a termelés, mentek keresztül egy csomó kutatás. Az egyik első laboratóriumok, amelyek vállalták a kísérleteket és a acélgyártás: Ausztrália, USA, Japán, Európa szinte minden országában, Kanadában. Nyugodtan vásárolni a mágnesek, gyártó közülük szabadalmaztatott és hitelesített.

Hol lehet vásárolni Realquit?

A mágnesek Realquit nincs különleges használati feltételek. Ahhoz, hogy vásárolja meg a terméket a hivatalos beszállítói vagy megrendelhető online, küldje el a posta a város. A gyógyszertár az eszköz nincs. Magnet nem gyógyítja a függőség, de dohányzás segíti a pszichológiai szinten, hogy kilép a káros szokás.

Alkalmazás Realquit

Realquit lehet használni több egymást követő órán át a nap bármely szakában, nem egyes bizonyítékokat erről. A legjobb az egészben az órát terjeszteni. Például a 2 óra reggel, 3 este. A kényelem, a mágnesek anyaga teljesen más méretekben. Kis csatolja a külső a fül és a nagyobb mögött. Alkalmazása előtt biomagnets van, hogy gondosan kezeli a füli felületre, majd a kapcsolati jobb lesz. Nagyon fontos, hogy mit fülbe fogsz szerelhető mágnes: bal / jobb – jobb, bal – bal. Legyen óvatos, hogy az eszköz nem szerepel a fül.

További információ az összes alkalmazást

Ha telepítése után a készülék, úgy érzi, kellemetlen érzés és fájdalom, meg kell rendezni a mágnesek a másik fülébe, és masszírozza a fájó helyet, ahol ez volt csatolva. Kellemetlen érzés nem tart tovább, mint egy perc alatt.

mágnest használ, amire szükség van minden nap a héten. Ez idő alatt, a füst, mint a szokásos vagy csökkentik az elszívott cigaretták számát, de miután az, hogy csökkentsük a nikotin, és továbbra is a mágnesek használata körülbelül 3 hét.

Előnyök Realquit

Ez a szokatlan eszköz van néhány előnye:

 • nem tartozik a nikotin, toxinok és halogénatom;
 • teljesen biztonságos;
 • fájdalommentes használatra;
 • nincsenek súlyos ellenjavallat;
 • nincs konkrét ütemtervet alkalmazására;
 • 97% hatékonyságot;
 • eredményei láthatók már az első napon a műszer használatára.

Ellenjavallatok Realquit

Számos ellenjavallatok, amelyben konzultációt az orvos. Ezt:

 • a terhesség;
 • a hallókészülékek használata;
 • jelenlétében elektromos pacemakerek.

Igazság; vagy nem?

Mivel Realquit készülék egyedi és kedvelt van egy hatalmas számú hamisítványok. Értékelés és vélemények találunk mind pozitív, mind negatív. Csak vételi és használata biomagnifikáció érti a válást, vagy sem. Ügyeljen arra, hogy megvásárolja a terméket a hivatalos honlapon, hogy vesz egy hamis.

A költség

A vásárlás gyógyszertár mágnesek nem lehet. Ezt meg lehet tenni csak a hivatalos szállítója. Egyes internetes források, hogy működjön együtt a gyártó vásárolni ömlesztve az eszközt, és eladni.

Az árak az Realquit:

Vásárlás kedvezmény a gyártó

Vélemények az orvosok

A legtöbb vélemény valós és pozitív, hanem sok ember elégedetlen a mágnesek, így negatív véleményét.

Savel’ev Viktor A., ​​orvos-narkológiai, “A kollégáim és én nagyon gyakran írnak a betegek a készülék Realquit. A módszer az akupunktúra is elég érdekes, és nem új. A legtöbb esetben működik. örülök, hogy a piac protivootechnoy ipar végül van egy eszköz, amely segít az emberek leszokni a dohányzásról, és normális életet élni”.

Alekhine Vladlen aristarkhovich, otolaryngologist, “Most dohányosok nagyon. És szinte mindegyikük akar lépni. Minden beteg azt tanácsolják, hogy megszerezzék mágnesek Realquit. Ezek a könnyen használható, kompakt és teljesen biztonságos. azt javasoljuk, hogy minden dohány-függő emberek. “

Prikhodko Andrey, narkológiai, “A statisztikák szerint, magát leszokni a dohányzásról, mindössze 5% -a. A többi sem aggódnak az egészségre vagy nem teheti meg maguknak. Saját betegek I felírni mágnesek más hatóanyaggal kombinációban való. Ezután a hatékonyság növelésére, és az eredmények után látható az első napon a kezelés. “

A felhasználók véleménye

Vladimir, 46, “Hiszed vagy sem, a jobb oldalon. A mágneseket vettem feleségül. Ezután dolgozott a gyógyszertárban. Eleinte én is szkeptikus voltam, de próbáltam, csak el volt ragadtatva. három hét múlva a használat, már csökkentette az elszívott cigaretták számát 2-szer. később visszautasította őket. Tehát a választás a tiéd: a dohányzás vagy foglalkozni függőség. “

Oleg, 38 éves Tver, “Eleinte az eszköz nem segít, nem lát a pozitív eredményt. De a végén rájöttem, hogy csak használni a rossz mágnesek. Három hét múlva a használja, a vágy csökken. 4 hónap után teljesen leszokni. azt kell mondanom, hogy megérte. “

Victor, 35 éves “Rendezett a mágnesek az interneten keresztül, azt tanácsolta nekik, hogy nekem egy kolléga a munkahelyen. Ez két hónapos használat Realquit teljesen megszabadult a függőség. Számomra eszköz segített 2 hetes”.

Arthur, 42 éves

“Már leszokásra oly sokszor. De csak Realquit segített a pszichológiai szinten leküzdeni dohányfüggőséget. Természetesen nem volt elég kétségek. De elmentem érte. Visszautasította cigarettát. Vagyok arról, hogy a dohányzás nem”.

Hogy a vélemények a termék oldalon

Stanislaw, 50 év,

“Segített a leszokásra az orvosom. Nagyon hálás vagyok neki, hogy volt idő kaptam egy ilyen biomagnifikáció. Dohányzás az egészségem ingataggá vált. Beteg szív, elkezdett zihálni. Volt egy állandó légszomj. én meghatározva. 2 hónapon belül dohányzás nem akartam”.

Natalia, 28 éves

“Smoke Intézet években. Az élmény elég nagy. A végén úgy döntött, egy kihívás a harcot. Rendezett mágnesek. Ezek a könnyen használható, így használja őket nem nehéz. Segített egy hét elteltével a kopás . Nagyon hálás a gyártók”.

Roman, 31 éves,

“Megpróbáltam mindent, tapaszok és rágógumik, általában nem. Egy barátom, aki szintén leszokásra tanácsos Realquit mágnesek. Azt mondja, segíteni. Nos, úgy döntöttem, hogy megvásárolja. Könyv a hivatalos honlapján. Fast szállítás. az eredmény látható egy hónap után a használat. Fontos, hogy figyelmesen olvassa el az utasításokat, akkor a hatékonyság lesz. “

About Kelemen Gréta 451 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."