Potencia

Mitől lesz sikeres egy vállalkozás?

Parfümhasználat télen

A helyes parfümhasználat valóságos művészet. Ezt jól tudjuk mindannyian, hiszen vendégeink gyakran kérnek tőlünk tanácsot, hogyan illatosítsák magukat. Azt gondolhatnánk, télen egyszerűbb dolga van az embernek a parfümhasználat szempontjából. De sajnos mégsem, mert néhány ügyetlenség elegendő lehet ahhoz, hogy a kiválasztott parfüm illatát tönkretegyük. Lássuk, miféle részletekben lakik az ördög az illatosítással kapcsolatban!

Csinosnak és vonzónak lenni télen sem nehéz! A nőies idomokat hangsúlyozó felsők, a fantáziadús, színes, fénylő harisnyák ellenállhatatlanná teszik a nőket. És ma már a férfiak sem érzéketlenek a divat iránt. Ahogyan a nők, úgy ők is nézik, figyelik egymás megjelenését, ötleteket lopnak egymástól, adott esetben megirigylik egymás ruháját, stílusát… A nők és a férfiak télies eleganciájához azonban a ruházaton túl abszolút mértékben hozzátartozik az illatosítás tudománya is. Ha megkérdezzük néhány ügyfelünket, ők vajon milyen készítményeket választanak testük illatosítására, és hogyan használják ezeket, igen különböző, néha egészen meglepő válaszokat kaphatunk. Kezünkben a lehetőség, hogy megtanítsuk nekik, hogyan érhetik el a legtökéletesebb eredményt ezen a téren is…

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük