Hírek

MagnuFuel – vélemények és az ár, a hivatalos honlapon, hogy hol vásárolnak

A amikor egy liter benzin ára 20 cent, de a megtakarítás gondolat csak a „helyes” rég elmúltak. Az üzemanyag ára évről évre, veri saját nyilvántartása és kapcsolja be a szivattyút maradt csak a memóriában az autósok a tapasztalat. A probléma nagyon komoly, és akkor ott van a reklám, ahonnan nincs menekvés, javasolja, hogy vesz egy speciális eszköz – előmelegítő „MagnuFuel”. A gyártó garantálja nemcsak a természet tisztelete, és 20% üzemanyag-megtakarítás. Hogy indokolt lenne egy ilyen vásárlás, ma mi kivizsgáljuk az esetet.

A rövid áttekintést MagnuFuel

A készülék működik valójában nagyon egyszerű. „Benzin belép az égéstérbe nem közvetlenül, hanem egy olyan rendszeren keresztül a mágneses terek ismert paraméterek által generált két erőteljes neodímium mágnes. Emiatt tüzelőanyag keveréket a»hígított«, és ez lesz sokkal több folyadékot, és annak molekulák bizonyos értelemben” bontásban. „ami nagyban növeli a hatékonyságot a motor, és az égés történik sokkal nagyobb hatékonyságot és jelentős arányának csökkenése hulladék”. Amint a gyártó honlapján.

telepítési és konfigurációs MagnuFuel

A gyártó azt állítja, hogy a telepítés az új elemek nem jelent semmilyen nehézséget, és mindössze 15-20 perc. Ehhez szükség van a „csak”, hogy rögzítse egy kis doboz az üzemanyag tömlőt (átfogó utasításokat tartalmazza). Szintén fontos megjegyezni, hogy az eszköz kell működnie egy teljesen autonóm üzemmódban, és nem igényel további karbantartást.

képességek, előnyök és hátrányok

A gyártó szerint

  • mentése 20-25% -a az üzemanyag.
  • A károsanyag-kibocsátás csökkentése a légkörbe.
  • teljesítményének növelésére a meghajtási rendszer a jármű.
  • egyszerűsítése rendszeres karbantartás.
  • terhelésének csökkentése érdekében a motort és a gyújtógyertyák.

azonosítottunk MagnuFuel

Plusminuszero megtakarításokat toplivoprovoda hatékonyságát tovább kell független provincebased fogékonyság és ellenőrizhetőségét a vizsgálat gépi látás problémák telepítésével egyes importált autók (nem valószínű) hotelben A károsanyag-kibocsátás csökkentése a légkörbe (megerősítette műszeres vizsgálat) nem megfelelő a rendszer működését jelenlétében nagyszámú elektronikus oborudovanietorg alacsony ár ustroystvami megköveteli, hogy a járművezető bizonyos készségek önálló sporchissimo sok autó a legkülönbözőbb proizvoditelyami nagy valószínűséggel a végleges hamisított áruk vásárlásával (amikor megvásárolta a kiskereskedelmi kereskedelmi hálózatok) autonóm működés vezető nélkül beavatkozás

Vélemények a valódi vásárlók MagnuFuel

  • Anatolij (Datsun, az autó körülbelül egy év). „Elcsábította a reklám kör, amely közel volt a piacon. Vettem. Tedd magát. Megyek körülbelül 3 hónapig. A fogyasztás a benzin csökkent, de még mindig nagyon kis mértékben. Teszt”.
  • Maxim (Lada Priora a hivatalos forgalmazótól). „Tedd MagnuFuel meggyőző a tanácsadó. Bár nem csalódott, de nem különösebben ihletett. Work, nem kér enni is. Azonban a benzinkút most meglátogatjuk nem olyan gyakran.”
  • Edward (Skoda Rapid, vásárolt vele és javított a baleset után). „A doboz tényleg működik – imádom. Tedd, de száz.”
  • Victor (Volvo egyik régi verzió). „Agresszív, de a hatékonysága a nem! Hogyan tankoljanak, és üzemanyagot, és az egész megtakarítás – felfújt”.
  • Peter (VAZ 2121, 4 év). „Ellenőrizze, hogy az említett Victor teljes baromság. Ígéret sokat, de semmi. Gondoltam, hogy mentse, de csak hiába dobott pénz. Ez szégyen”.

Videó vélemények hálózat

Tisztelt olvasók, és esetleg a felhasználók a terméket! Szeretnénk hallani a visszajelzést a termékről MagnuFuel. Hálásak lennénk, minden információt.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...