Harmonica- különleges Ár

[Total:    Average: /5]Cseppek HarmonicaLinea véleményt, ár, ahol vásárolni a hozzávalókat, hogyan működik?

Ajánlat HarmonicaLinea – eszköz a fogyás, a sebesség akár 800 RUB per partner CTR

A honlap adminisztráció nem pontosságának ellenőrzése által megadott személyes adatokat a felhasználók az oldalon. HarmonicaLinea aktív gyógyszer a fogyás. Összetétele, a használati utasítást, valós értékelés.

HarmonicaLinea – mennyi az ára

Harmonica

  • Másolás bármely anyag ezen az oldalon zaprescheno.Vsya meghatározott honlapján információ csak tájékoztató jellegű,

    és ez értékítélet MadjorDom.ru felhasználók a projekt.

  • Ez az adatvédelmi politika csak a «Madjordom.ru» Oldal .
  • 13
  • a felelősség a felek 1.

Administration A webhely együtt a Felhasználó megtesz minden szükséges intézkedést, hogy megakadályozzák a veszteségek, illetve egyéb negatív következmények által okozott veszteséget, vagy személyes adatok közlése a felhasználó. 13. biztosítása a felhasználói hozzáférést a webhely vagy szolgáltató partnerek honlapján annak érdekében, hogy termékeket, frissítések és szolgáltatások. 11.

létesítése visszajelzést a felhasználó számára, beleértve az értesítések, kérelmek az Oldal használatával, a szolgáltatások, kérelmek feldolgozása és a megrendelések a felhasználóktól. Azonosítása regisztrált felhasználók a honlapon, a megrendelés és (vagy), hogy aláírja a adásvételi szerződés egy távolról «Madjordom.ru». Weboldal gyűjtése statisztikák IP-címét a látogatók. Ezt az információt arra használjuk, hogy azonosítsák és megoldják a technikai problémák, hogy ellenőrizzék a jogszerűségét kifizetéseket. „Honlap felhasználói (a továbbiakban – felhasználó)” – az a személy, akinek hozzáférése van a honlap, az interneten keresztül, és a honlap

.

A felek viselik a felelősséget 1. Az adminisztráció a helyén, nem teljesítette kötelezettségeit, felel veszteségeinek Felhasználó kapcsolatban személyes adatokkal való visszaélés, összhangban az orosz törvények, kivéve az alábbi törvények és 7.2.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*