Hírek

Handy Heater – vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, gyógyszertár, megéri?

Nagyméretű melegítő Handy melegítő egy szoba fűtés, közvetlenül csatlakozik a konnektorba a falon, nem foglal sok helyet. De ő annyira hatékony, és hogyan fűti a szobát, hogy az általa kezelt, még nagyon hideg szobában meleg a kívánt hőmérsékletet, hogy azok kényelmes legyen.

használatához egy hordozható fűtőberendezés, elég ahhoz, hogy kapcsolja be a fali aljzatból, és indítsa el a kiigazítás a termosztát. A termosztát vezérlő lehetővé teszi, hogy végre a hőmérséklet szabályozása és a ventilátor két sebességgel lehet a felelős a légáramlás a szobában meleg és ugyanakkor elég kényelmes.

Kompakt mérete eszköz úgynevezett Handy fűtés lehetővé teszi egy rövid ideig, hogy kitöltse a szoba meleg légkört. Hendi trükkös lehet, hogy a rendes aljzatba. Teploventilyatory Handy fűtőberendezés termosztáttal és ventilátorral két sebességgel. Köszönhetően a termosztát a vezérlőpulton Ennek az elektromos eszköznek lehet tartani a kívánt hőmérsékleten a szükséges fokú, és a ventilátor állíthatja kényelmes légáramlást a szobában.

szemle elektromos melegítő Handy melegítő

inkább nem teszik az elektromos készülékek, hogy ne kelljen a hónap végén számláit? Hála a központi fűtés a helyiségek nem fűtöttek elég?

A múltban nagy és ugyanakkor falánk fűtőtestek – megrendelhető a hivatalos honlapján a gyártó a készülék Handy melegítő, ami ma elég hatékony termo-kerámia készülék egy nagyon kompakt ház, segítve, hogy felmelegedjen az összes családtagok.

Ismeri a téli problémák otthon?

Hordozható méretű melegítő az egész szoba Rovus közvetlenül csatlakoztatható a kilépő és a helyet vesz fel legalább. Azonban a kapacitás elegendő hő a helyiség akár 20m2, és ott talál egy meleg és kényelmes környezetben.

 1. Just igényel dugulás. Handy melegítő nélkül működik a közös vezeték, és nem foglalják a helyet a padlóburkolat. Akkor kapcsolja be bármilyen váltóáramú aljzatba, és csatlakoztassa gombot. És azonnal megkezdődik fűtés a szobában.
 2. Kell állítani az időt a munka. Hála az időzítő akkor pontosan elvégezni az üzemidő, és a ventilátor két sebességgel lehet a felelős a légáramlást, hogy a szobában nagyon meleg volt, és ugyanabban az időben kényelmes.
 3. meleg benttartózkodás itthon és a munkahelyen. Csak egy kis melegítő könnyen felmelegedni, mint egy hatalmas nappali és hálószoba szobában. Könnyedén meleg és a fürdőszoba. Itt a gyerekek igényel speciális hő- és akkor jön a támogatás ennek a kis melegítő.
 4. OL>

  Sok tulajdonos garázsok is inkább ezt ra melegítésére a garázs. Az irodaházak Ön is észrevette, hogy gyakran használják ezeket a kis melegítők.

  Ez az eszköz nem csak jellemzi hatékonyság, hanem a maximális biztonságot.

  Minden kényelmetlenséget az egy nagy és hideg melegítők már a múlt H4>

  Ez a fűtés egy innovatív módja annak, hogy munkát. Device Rovus akkor viszont minden konnektorba. Úgy illik módon, hogy szorosan a falhoz, emiatt, akkor nem kell, hogy megbotlik, vagy félni kiküldetés. Kényelmes a gomb be / ki csatlakoztatását teszi lehetővé, és húzzuk ki a készüléket, ha megnyomja a közös gombokat. Miután bekapcsolta, akkor vedd fel a digitális kijelző a hőmérséklet, crablouse a határ 15-32 fok, kérje óriási vagy kicsi, a forgási sebessége a ventilátor és a hangszer mindent tud mást. Csendes és diszkrét módon, akkor meleg a szoba a kívánt hőmérsékletet. Ha szükség van, hogy lehet előre programozni, hogy a készülék automatikus üzemmódban van kapcsolva.

  A fő előnye az eszköz

  Tekintsük a fő előnyei a hagyományos fűtőberendezések:

  1. csatlakoztatható közvetlenül a konnektorba – nincs egyetlen vezeték
  2. Állítsa be a kényelmes hőmérséklet-tartományban 15-32 fok.
  3. Timer programozáshoz (12 óra).
  4. egy LED kijelző.
  5. Számos sebesség a ventilátor.
  6. Akkor vigye magával az útra.
  7. Kis méretű helyet takaríthat meg.
  8. OL>

   Amellett, hogy valóban gazdaságos, mivel lehet fogyasztani nagyon kevés áramot, ha használni minden nap- azaz költsége néhány cent.

   Jellemzői a fűtőelem Handy Fűtőberendezés

   Tekintsük az alapvető jellemzői a kályha:

 • A ház készült hőálló műanyag
 • Erre vonatkozik termoventilátorok
 • kerámia fűtőelem részletesen
 • A készülék rendelkezik egy teljesítmény 370 W
 • Rendelkezésre álló túlmelegedés elleni védelem
 • feszültség eléri 240V
 • A vezérlés a képernyőn
 • lehetőség van a hőmérséklet-szabályozás
 • Van egy időzítő
 • a felhasználó rendelkezésére álló számos felhasználási módjai

Mint látható a jellemzői ennek a technika nem sok, de összehasonlítva a hasonló eszközökkel, ez a kompakt méret, képes hő nagy területek, és így tovább.

Mit áll Handy melegítő?

Amellett, hogy mindezen előnyöket, ez a készülék Handy fűtőberendezés a következő:

 1. Biztonságos fűtési részét a kerámia lehűtjük a műanyag test;
 2. Gazdaságos, nem fogyaszt villamos energiát a mindennapi használat során.
 3. A kompakt méretek, a készülék lehet bármilyen helyiségben, még egy kis sarokban egy lakás vagy iroda;
 4. Automata típusú működés elérhető;
 5. A készülék közvetlenül csatlakoztatható a kilépő;
 6. több sebesség beállítása;
 7. Hordozható méret, nagy kapacitású, csendes és ugyanakkor nagyon biztonságos.
 8. OL>

  Hol lehet vásárolni Handy melegítő

  Ha úgy dönt, hogy vásárolni ezt a hordozható fűtőberendezés, akkor azt tanácsolja, hogy a választás hivatalos honlapján gyártó. Itt található a fő előnyei és jellemzői ennek a sokoldalú és multifunkciós eszköz. Meg fogsz lepődni, a képességeit a villamos készülék.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...