Hírek

Fish XXL – vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri?

Minden évben hal a vizeink egyre kevesebb és a halászati ​​módszereket – kifinomultabb. Hogy mást, elvégre senki sem akar horgászni egy üres SADC és a rossz hangulat. De ha korábban a halászok támaszkodott kezelése (ő dolgozott ki egy ravasz snap által alkalmazott vékony láthatatlan vonal, és így tovább), most sokan megpróbálják becsapni alatti lények keresztül a különböző szagos vegyületek. És mint egy tolvaj, amelyek magukban foglalják a mártások, attraktánsok, különböző ízek, aktivátorok és stimulátorok, és házilag készült összekeverésével néhány természetes összetevők, amely vonzó szagú.

A kísérleteket a különböző ízek gyakran nagyon szokatlan. Ismert az esetekben, amikor a nagy tóban ponty került a féreg, akit korábban leadott kerozin és folyami Belle csalik erős illata balzsam „Asterisk”. Ezt nehéz megmagyarázni, még ha ez magába foglalja a tudósok, a halászok egyszerűen vegye fel a lehetőség csábító néhány halat.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

De mi van azokkal, akik nem akarnak időt pazarolni kiválasztása munka illat, nem tudom, hogyan kell ezt csinálni, vagy nem tenni? Az egyik megoldás az, hogy válasszon hatékony eszköz az összes, hogy ma kínál halászati ​​piacon. Például az aktivátor harapós hal XXL, üti a piacon egy kicsit több mint tíz évvel ezelőtt (bocs, hogy nekünk ez sokkal később). Amint azt a gyártó, ez egy továbbfejlesztett változata a korábbi analógok, kiiktatott őket sokféleképpen. Akár így valójában? És mit mondanak az aktivátor halászok? Próbáld megérteni.

Mi Fish XXL

Ez a termék, kizárólag a téli horgászat, vagyis használatra alacsony hőmérsékleten, de a nyári halászat ez jó az időszakban a teljes backlava. Ez a spray, egy kis üveg, ami könnyen kezelhető még kesztyűben, ami fontos halászati ​​tél közepén, amikor fagyok vad.

Fish XXL – hatékony, gyors és praktikus módja annak, hogy sporthorgászat drasztikusan irányt váltani. Fő feladata, hogy a csípős, hogy Rybolov sportolók képes volt bizonyítani a sebesség képességeit. A verseny permet gyakran segít a résztvevőknek, hogy jöjjön ki előttünk, amikor úgy tűnik, hogy a passzív félelmetes hal vár egy falatot nem érdemes. Továbbá, az aktivátor sokoldalú, akkor lehet használni az összes víz, kezdve egy kis patak, és befejezve a tenger. Tökéletesen reagálnak, mint a békés halak, és a ragadozó fajok élnek az alsó horizonton, és inkább marad a felszínhez közelebb, a fiatal és valódi szörnyek. Ez azt jelenti, hogy a hatálya a funkció nem korlátozódik a sporthorgászat amatőr halászat, ez is segít kiváló eredményeket elérni.

A működési elve az aktivátor Hal XXL

Köztudott, hogy a téli A lakosság magatartása a folyók és tavak kissé eltér a nyáron. A hideg időjárás ők sokkal passzív, különösen gluhozime. Fish oxigénhiány, beteg, nem hajlandó ételt. Vannak napok, amikor provokálja harapni nem olyan nehéz, szinte lehetetlen. Gondoljunk csak bele, azoknak a halászoknak téli utakon, mivel nincs aktivátor Fish XXL, de a tulajdonosok a csodálatos spray-élvezhetik kedvenc időtöltése a hideg, hó, instabil légköri nyomáson. Általában, függetlenül az időjárási viszonyoktól. Ez hatással van a halak az ösztönös szinten. Először is, a jelet az agyba kerül egy fogás az illat a szagló szerv, majd a „hozzájárul” hozzájárul a látás. A csalétek egy sötét árnyalatú, így ellentétben a fényes tárgyak, nem félnek a potenciális zsákmányt. A harmadik és egyben utolsó lökést, hogy küldjön a receptorok a nyálkahártya, ami esett az ügyben. Attól a pillanattól kezdve, még a jól táplált halak az ellenőrzés, mohón lecsap a csalétket, és lenyeli a horgot.

Meg kell jegyezni, hogy a szagos komponenseket az aktivátor fuvallat a távolból.

Ha megfelelően kiválasztott horgászhely a harapás, majd rögtön, mert a víz illata eltér lassabb, mint a levegőben. Ha az első percekben nem harapás, ez nem ok arra, hogy hibás az eladó megvalósításában hamisítványok, csak a halak még nem fogott a szag. Meg kell várni, és türelem kell jutalmazni, és az ATV és szilárd fogást.

Az egyedülálló összetétel Hal XXL

Nagy teljesítményű csali miatt összetételét. Ez magában foglalja bizonyos anyagok, melyek megfeleltek a tökéletes arányban. Sok halászok megpróbált íjhalfélék csípős XXL magam, de eddig senki nem jött, elvégre kitalálni a dózis egy komponens nagyon problematikus. És miért pazarolja az idejét, ha a termék ára igen kedvező. De térjünk vissza a alkotóelemeire.

Szóval, mi Fish XXL? Ezt:

 • kivonat izomszövet tintahal – tápanyag, gazdag aminosavakban és könnyen emészthető fehérje;
 • kaffir lime ízek egy erős szag, irritáló receptorok hal;
 • mesterséges feromonok, termelt anyag szintetikus anyagból, hasonló a külső váladék néhány állat, és célja étvágyserkentésére szintjén ösztönök;
 • kígyóhagyma (elefánt fokhagyma) – egy természetes hibrid fokhagyma, vöröshagyma, a szaga, amely csalik legtöbb ragadozók és a békés halak;
 • az olajat a kannabisz mag a legerősebb attraktáns, régóta használják a horgászok, hogy javítsa a harapás.

Mint látható, a készítmény nagyon sokoldalú. Minden komponens ellátja a funkcióját, és együtt egy nagy teljesítményű eszközök, amelyek révén a halak egyszerűen elveszti a fejét.

Alkalmazások Hal XXL

íjhalfélék harapás XXL tervezték permetezés csali. Hogy készítsen a kezelést kell alkalmazni az utasítások szerint, különben a hatás a legjobb esetben kisebb, legrosszabb esetben az ellenkezője. A halászat ragadozó halak, a gyártó azt javasolja, hogy megszórjuk a csalit háromszor, és amikor fogása a ragadozó – akár 8-szor (attól függően, hogy a tevékenység). Ha a csali mesterséges, miután több befogott állatok is bővíthető, de a permetezések száma ugyanabban az időben. Használat előtt fontos megjegyezni, hogy rázza a tartályt úgy, hogy minden összetevő jól keverik.

horgászok gyakran felmerül a kérdés, lehet-e használni Fish XXL minőségének javítása a csali keverék. Jobb, ha nem erre egy egyszerű oka van: fennáll annak a veszélye, hogy az objektum a halászati ​​kezd erőteljesen enni a csalit, akkor teljesen figyelmen kívül hagyják a csalit a horogra. Természetesen, ha nem kezelik az azonos hatóanyag.

Meg kell érteni, hogy az aktivátor nem egy tündérmese mágikus főzet, akkor nem teszi ehető üres horgot. Fontos, hogy megfeleljen a csali összhangban preferenciái halak egy adott szezonban, és enyhíti az utóbbi bármilyen kétség.

A előnyeiről és hátrányairól Hal XXL

Ingatlan ajánlások az horgászok megerősítik azt a tényt, hogy a forradalmi keverék nevezett Fish XXL valóban van egy csomó előnye van, mint más hasonló termékek. Sokan közülük, így csak azokat a legfontosabbak. Ezt:

 • sokoldalúság – segít fogtam halat, bármilyen időjárási körülmények között és különböző víztestek: tavak, tavak, csatornák, öblök, folyók, víztározók, és még a tenger.
 • kényelmes használat – eltávolították a kupakot, megrázta, párás csali, és élvezze a halászat;
 • hatását szűrés hal trivia – gyakran az első a kezelt csali alkalmas nagy számú, mint az ösztönök általuk kifejlesztett erősebb, mint egy kis hal;
 • garancia fogás – majdnem biztosan, néhány sikerült, hogy egy eszköz, és vele semmit sem fogni;
 • időtakarékos – nem kell órákat tölteni keres ígéretes foltok permetező bármely pontján a tó válhat hal;
 • gyors megtérülést – csak néhány látogatást a tó és a házastárs megszűnik kritizálni a „krónikus” hiánya fogás.

Az igazságosság meg kell említeni, hogy annak ellenére, hogy az említett előnyök, néhány halász még mindig elégedetlen, egyedi pillanatokat. Például, nem elégedett a hangerőt. Előfordul, hogy a tartalmát a 30-mililitros palack végül a közepén a hal, és a halak, még azelőtt, hogy hozott horog időközönként néhány perc, hirtelen eltűnik. Ez viszont csalódást minden rajongó halászat, még az a személy, aki érzékeli marad a vízparton, mint a pihenés, és nem az élelmiszerek előállítása során.

Néhány szó a vélemények Fish XXL

Egyes internetes források lehetőség van, hogy megfeleljen a valós vélemény – dicsérő ódákat, elkötelezett a aktivátor. Ezeket írta állítólag valódi emberek, akik megpróbálták egyszer az eszközt, és most nem tudom abbahagyni. Ezt mesterségesen szervezett vitát a termék különböző fórumokon és blogokon, és annak érdekében, hogy növeljék eladásaikat. Eközben az eszköz nem kell ilyen lurelle. Régóta nyilvánvaló, nem csak a hazai halászok, hanem a kollégák Kanada, Norvégia, Lengyelország és sok más országban. Hagyták pozitív visszajelzést az aktivátor csípős hal XXL rövid vélemény túlzott demagógia. A halászok megosztották benyomásaikat kifejezve objektív véleményt, amelyből kitűnik, hogy a hajtómű működik – vonzza hal, Piques ő kielégíthetetlen étvágya, és teszi, hogy megragad a csalit. Ez az, amit kellene csinálni.

Sajnos a forradalmi újdonság vonzza a figyelmet a csalók. Kereskedők azonnal láthatja, hogy mit lehet, hogy jó pénzt. Ugyanez történt a Hal XXL tyt, haladjanak kezdődött szinte a megjelenése a piacon. Így vásárol eredeti aktivátor harapás csak a hivatalos gyártók, ez az egyetlen módja annak, hogy nem kap a válás és a csalás.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...