[Total:    Average: /5]

A Next electropucture azok számára, akik könnyen megszerezni a sportos alkatú vagy lapos has. Ítélve a reklám – nem tesz semmit, ilyen egyszerű. Első rendelni és vásárolni az EMS-Trainer (Ems Trainer) . Akkor tedd a foltosodás a hason vagy a karját. Nos, majd – élvezni a testét Hercules. A legfontosabb része az, hogy nem csinál semmit, mert EMS-Trainer (Ems Trainer) mindent megtesz a munka az Ön számára! Az izmok zsugorodik és nő, ennyi az egész. Úgy tűnik, egyszerű és csábító … De ahogy a dolgok valójában? Tisztában vagyunk azzal, …

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Tény, EMS-Trainer (Ems Trainer) triviális Casacuberta reinkarnációja a készülékek generikus néven – izom stimulátor. Ezek az eszközök elve alapján működnek az emberi idegrendszer, vagyis valamilyen módon másolni rá.

Mint tudjuk, az iskola természetesen az anatómia és a fizika, a mi izmok hatására elektromos érkező impulzusokat az agy az idegrendszer útján. Jött a késztetést, hogy a szeme – megfordult … A kéz – ecset meghúzni … És így tovább … persze egy nagyon leegyszerűsített rendszert, de azt kizárólag megértéséhez izomműködés. Mi történik, ha használja EMS-Trainer (Ems Trainer)? Ugyanaz. Küld egy elektromos impulzust az izomba és kezd csökkenni. Csak egy impulzust küldött vagy az idegrostok, és a bőrön keresztül. Úgy tűnik, minden rendben, az izmok nem zsugorodik, a munka. De itt csak a „de” nem tudunk válaszolni, hogy több száz e-mailt erről a „csoda eszköz”. Tehát, könyörtelenül szétzúzva a mítoszok és könnyen kiderülhet, hogy EMS-Trainer (Ems Trainer) egy normális bankot .

Mítosz: “ … innovatív mini-edző a fogyás és az izmok edzés EMS-TRAINER … EM>”

IGAZ: nincs semmi „innovatív” ebben a dummy nélkül. Ez családjába tartozik izom stimuláció, amelyeket már a 60-es években a múlt században. Azonban itt ezeket csak a hasznosítás és a rehabilitáció a beteg emberek, sportolók, a közúti balesetek áldozatai, sérült, stb.

Mítosz: “ … látogatók a tornaterem és a hosszú edzések, akkor nem kell … EM>”

Az igazság az: Without állandó látogatók az edzőterembe, soha nem lesz képes, hogy „pumpált” és felemelte a testet. Megmagyarázni, hogy miért – egy nagyon hosszú idő. Próbálja keresse fel internetes forrás testépítők vagy komoly sportolóknak, olvassa el az anyagokat az anyagcserét és telestrate kérni a sportoló közvetlenül. Ön kap egy teljes választ. És ő nem támogatja a csalást EMS-Trainer (Ems Trainer) , hidd el. Könnyen nem húzza a hal ki a tó – ez a bölcsesség releváns ebben az esetben! És „minden száz”! Bárcsak ilyen egyszerű – mindenki menne a karcsú és szép testeket! Mind a férfiak és nők! Do – fizet 1990 …, nem csinál semmit, hogy egy „foltosodás” a hasa, vagy a hátsó, és íme! Hét – szexi és karcsú alak! Szépség! Tény, hogy nem szabályos és unalmas testmozgás nélkül a kiegyensúlyozott étrend és ellenőrizzék a kalória soha nem fog! Ezért körülöttünk nagyon kevesen tökéletes számok. Javasoljuk, hogy olvassa el a felülvizsgálatot ugyanezen cumi: Öv Ab Gymnic – negatív. Amennyiben ezt a kérdést tárgyalja részletesebben. Az eredmény az lesz – egy héttel később, ez a „Istenükként” lesz elhagyott a mezzanine, és akkor kezd porosodik a felesleges …

Mítosz: “ … Super-ára 1990 …… EM>”

igaz: a költség az ilyen eszközök Kínában (ahol készültek) nem haladja meg a 300-350 rubelt. Ahogy jövedelem megjátssza magát? Ahol a hatóanyag és az olajtársaságok … nem hisznek? Ide minden nagyobb online áruház, mint Alibaba és nézd meg magad …

Nos, hagyományosan, rengeteg értelmetlen a helyszínen megjátssza magát. „Super” verbális hasmenés „vagy” egy hegy ígér, egy szót sem ellenjavallatok (például egy személy egy pacemaker, ez a készülék könnyen megöli a helyszínen! Különben is – a „mag” abszolút ellenjavallt), nincs dokumentáció. .. Részletek a cég egy hamis …. Lelkes és szigorúan pozitív visszajelzést EMS-Trainer (Ems Trainer) a negatív vélemények azt találjuk, hogy még csak nem is próbálja … Valós vélemények ? Nem az én oldalak!

Ja, és a desszert – egy nagyon vicces defekt megjátssza magát (lásd fotó). Eladni, mint a szemetet néven EMS-edző, de a szöveg bosszantó opus. Ott beszélünk az „öv HardBody” … És akkor a öv HardBody , hölgyeim és uraim? Mi az, hogy nem volt ideje, hogy szegecs logitransa helyszínek mellett egy másik bábu? Így elhatároztam, hogy a szabványos formában elérhető az oldalon, nem különösebben zavarta? Így kell figyelmes, hogy amit ezek a gyerekek „defekt”? Szégyelld magad!

Az, hogy a tépőzáras EMS-TRAINER a sportolók ezen az oldalon bánat elcsépelt festék nem fog még beszélni – azt fogja látni, még egy gyerek. Csalók még photoshop nem tudja használni …

Still szeretné megrendelni és vásárolni EMS-Trainer (Ems Trainer)? A választás természetesen rajtad áll.

Kérjük értelmes! Ne pazarolja a pénzét hiába! Ügyeljen arra, hogy ossza meg az információkat a szociális hálózatok, hogy megnyomja valamelyik az alábbi gombok! Feltétlenül tájékoztassa erről Átverés család és a barátok! Köszönöm!

About Kelemen Gréta
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Recommended Posts