Hírek

Electricity saving box – vélemények, észrevételek, ár,

& nbsp;

Energosberegeniya az eszközt: működési elv és a vevői vélemények

energiatakarékosság Box egy eszköz, hogy csökkentsék az áramfogyasztást és védik a háztartási gépek a negatív befolyásoló tényezők a teljes hálózat. A működési elve a berendezés épül átadása egy részét a parazita terhelések az aktív erő, amely által használt háztartási gépek mérjük, és egy szabványos adagoló – villamosenergia-méter.

A hatás KRM – meddő teljesítmény kompenzáció lehetővé teszi, hogy csökkentsék az általános energiafogyasztást csökkenti a fejük fölött, így nem igazán használható terhelés.

A véleményeket akik már vásároltak gazdaságos energia és kihasználva azt több mint egy hónap, erősítse meg a csökkentés a villamosenergia-fogyasztás. Továbbá, a gép csökkenti a járulékos terhelést az meddőteljesítmény, miáltal kisebb kopás a motorok háztartási készülékek – hűtőszekrények, mosógépek, mosogatógépek.

Ahhoz, hogy vásárolni egy ilyen eszköz esetében otthon sokat és gyakran fut eszközök aszinkron motorok és különféle tekercsek.

Ide szolgáltató honlapján

Villamos Saving Box – & nbsp; a hamis vagy az igazság?

Gazdaságos villamosenergia energiatakarékosság Box már felkeltette a felhasználók és a szakemberek. Valódi vélemények a készülék meglehetősen ellentmondásos, de arra következtetni, hogy ez nem egy teljes cheat gyanútlan vevő lehetővé teszi átfogó tájékoztatás a készüléket.

A vásárlás előtt fontos, hogy tudja, hogyan kell használni a fényképezőgépet, hogyan kell értelmezni a használati utasítás, hogy mit várnak a valóságban.

között a nagyszámú energiatakarékos készülékek gazdaságos villamosenergia-megtakarítást Box számos érdekes funkciók:

 • a kis méret és a lehetőséget a telepítés minden konnektorba;
 • hiányában kifejezettebb fűtési munkahelyi;
 • egyszerű rendszer – a készülék meghatározza a pillanat, amikor meg kell, hogy kompenzálja az előfordulása hamis a hálózat terhelése;
 • kényelmes állapot kijelző az előlapon csak két LED, amely jelzi, hogy a berendezés be van dugva és működik.

Ahhoz, hogy megértsük, hogy az eszköz valós energiamegtakarítást és pénzt takarít meg, meg kell érteni, hogy milyen típusú a számláló terhelés és működési elve készülékek a hálózaton.

A tekercs szerelt a készülék olyan mágneses eld. Indukciós motor mosógép vagy mosogatógép, a keringtető szivattyú a fűtés, egy olyan rendszer, az ilyen mechanizmusok. A folyosón villamosenergia vannak úgynevezett reaktív terhelés, és a meddő áramok. Ez improduktív energiafogyasztása, amely bemegy fűtés a készülék, nem részesül a tulajdonos és fokozatosan rojtosodás technikával.

Gazdaságos részben elnyeli a terhelés, felhalmozódó az energiát egy szekvencia kondenzátorok. Ha működik az indukciós motor használ váltakozó áram, ez azt jelenti, hogy az áramkör megszakad másodpercenként 50. Ezekben a pillanatokban a részét a felhalmozott energia visszakerül a hálózatból, így kompenzálja a veszteséget a tekercseket.

Az aktuális villamosenergia-fogyasztás, amelynek székhelye a hivatalvezető csak akkor aktív terhelést. A fogyasztásmérő berendezés nem reagál a zavaró áramok és meddő teljesítmény, mert csak abból az áramkörben a motor vagy a tekercset. De a származási jár bizonyos energiaveszteséggel, tehát a teljes fogyasztás növekszik.

Közvetlen válás a fogyasztó nem itt – gazdaságos tényleg csökkenti a fogyasztást, de nem ugyanazon a skálán, mint hirdetik. Ahhoz, hogy a hatás szükséges betartani számos feltétel:

 1. a a berendezés használata a hálózaton együtt a fogyasztók, felszerelt indukciós motorok egy mosogatógép és mosógép, szivattyúk az öntözés és a víz cirkulációs, átemelők a helyi működés, hűtőszekrények és légkondicionálók;
 2. Ha a motor az eszközök és economicaly nincs inverter drága készüléktípusokra ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy ellenőrizzék a motor működését vagy más tekercs megváltoztatja a frekvenciát, elnyelő reaktív terhelés;
 3. berendezések és egyéb eszközök működnek hosszú mód – egy tipikus helyzet a hűtőberendezések és a legerősebb hazai fogyasztók, különösen a hűtőszekrények és a légkondicionálók nyáron;
 4. egy lánc gazdaságos nincs áram UPS típusú UPS-online dupla konverziós inverter és az automatikus átkapcsolás eco.

Az igazi villamos energia ára attól függ, hogy a jól szervezett rendszer kapcsolat a készülék. Sok vásárló egy hónap után a készülék használata megjegyezte, hogy a fogyasztás csökkenése legalább 5-7%.

csökkenti a villamos energia ára a felére abban az esetben, ha folyamatosan bekapcsolt csak a háztartási készülékekre motorral vagy aktív tekercsek az áramkörben, például egy erős mikrohullámú kompresszor a hosszú ideig tartó munka.

A normális körülmények között használ lámpák, számítógépek, televíziók és egyéb berendezések, amelyek nem hoz létre nagy számú hamis áramlatok és ez a forrása a magas fogyasztás.

Annak érdekében, hogy az energiafogyasztás valóban csökkent, akkor meg kell adnia a gazdasági és nem bármilyen aljzatba, és aszerint, hogy egy bizonyos szabály, amelyet alább a használati utasításban a készülék. Gazdaságos nincs válás, és nem csalás, csak meg kell helyesen használni, és nem várhatunk csodákat.

Ügyfél vélemények

a szakértők véleménye alapján a készülék áramot fogyaszt Box internetes ellentmondásos, de arra lehet következtetni, hogy a rendeltetésszerű használat mellett a készülék tényleg működik. Nincsenek csodák, de egyetlen eszköz, nagy energiafogyasztás, csökkentheti a fogyasztás 10% -kal.

Ha várhatóan csökkenteni kiadásait a közművek, az akvizíció a gazdaságok energia lesz a legjobb befektetés. Ezt támasztja alá számos véleményt tematikus fórumokon.

Ide szolgáltató honlapján

ár és hol kell vásárolni

Electricity saving box takarít meg a villanyszámlát 1690 rubelt negyedévente átlagosan az orosz családi fogyasztásra. Ez által készített tanulmányok az európai szakmai központok és a szakemberek Oroszországban. Statisztikai megfigyelés az interneten közzétett, akik használják a készüléket több mint három hónap, bizonyítani a jó teljesítményt a fogyasztás csökkentésének.

Vásárlás gazdaságos villamosenergia energiatakarékosság doboz otthon, lakás, garázs vagy műhely elérhető a hivatalos honlapján a termék gyártója vagy annak képviselője.

A különleges eszköz egy egyszerű és hatékony eszköz az energiatakarékosság, szükséges komplex készülékek, különösen mosógépek, légkondicionálók, hűtőszekrények, mosogatógépek. Ára a készülék vásárolni nagykereskedelmi és kiskereskedelmi összhangban van a tömeges fogyasztói.

Mennyibe Villamos Saving Box:

 • Moszkva – 1 690руб.
 • Szentpétervár – 1 690руб.
 • Jekatyerinburg – 1 690руб.
 • Omsk – 1 690руб.
 • Kijev, Ukrajna – 600 UAH.
 • Dnepropetrovsk – 600 UAH.
 • Gomel – 40 white.rubles
 • Almaty – 7100 tenge

Használat utasításokat

utasítás telepítését és használatát gazdaságok energia energiatakarékosság Box:

 1. telepítse a készüléket bármilyen üzletet a házban vagy lakásban;
 2. győződjön meg arról, hogy a LED-ek bocsát ki zöld fény;
 3. zár számláló elején a készülék működését;
 4. összehasonlítani a villamosenergia-költségeket bármelyik előző havi értéknél.
 5. OL>

  véleményére Electricity saving box mutatják, hogy a gazdaságosság elve teszi érezhető, ha csatlakoztatni az eszközt, hogy láncot (ág) egy lakó- vagy otthoni hálózat, amely foglalkoztat a legerősebb, és folyamatosan bekapcsolt készülékek – légkondicionáló, hűtőszekrény, mosógép gép, szivattyú.

  További termékek:

  Előnyök

  Eszköz gazdaságok nem igényel állandó figyelmet, és kényelmes a használata:

 • A készülék automatikus üzemmódban;
 • A kompakt ház és univerzális csatlakozó közé Electricity saving box kapcsolatba a háztartási piacok;
 • eldöntheti, hogy teljesítmény alapján fejenként ág vagy az egész lakás – 15 kW-ot.

Amellett, hogy az energiatakarékosság hatásának parazita impulzusok, ami jelentősen csökkenti a kopást a készülék.

Ide szolgáltató honlapján

Videó: a készülék, hogy mentse a villamos energia megtakarítás doboz

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük