Hírek

Electricity Saving Box – vélemények, ár, hol lehet megvásárolni az energiatakarékosság, megéri?

Talán kevés ember marad, akik nem hallottak erről a csodálatos eszköz. Illeszkedik a konnektorba – és a számlát azonnal 30% -kal csökkent. Csak egy álom gazdaságos mester …

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

„gazdaságos villamosenergia-” Villamos energia megtakarítás doboz – a legnagyobb szenzáció, de nem az egyetlen eszköz a maga nemében. Minden arányának növekedését, új „villamosenergia-megtakarítást Box”, hogy sugárzik szerte az országban, mint a cukrot. Ennek az az oka népszerűsége nem a hiszékenység, népünk és a banális vágy, hogy emiatt nem csinál semmit. A másik dolog, hogy a vevők az ilyen eszközök könnyebben érzem becsapott áldozatok és nem agyatlan rajongói freebie.

Átverés, vagy az igazság? És mit gondol?

Sok az „áldozatok” igazolására a vásárlási energiatakarékosság Box az a tény, hogy állítólag ők nem szakemberek, és ezért könnyen félre. Azt azonban nem örökletes villanyszerelő, de vannak bizonyos jelek, amelyek egyértelműen jelzik „átverés”.

 1. A világos közötti eltérés teljesítmény mutató és az árak. Nos, ez igaz, hogyan doboz $ 4 lehetne megmenteni engem egy harmadik (vagy akár a felét) a villamos energia?
 2. terjesztésének módszerei „Villamos energia megtakarítás doboz”. Nem gondolja, hogy az ilyen know-how megfelelően képviselve a legnagyobb kiskereskedelmi hálózatok, ahol volt sorakoznak a hatalmas sorba? Ehelyett a készülék eladási webhelyeken odnostranichnikov, vagy szét vannak szórva a udvarok az egyén, amelyben maguk a kizárólagos forgalmazók.
 3. A hiányzó közvetlen választ egyszerű kérdésre. Példa. „Gazdaságos” csökkenti az energiafogyasztást 30% -kal. Oké. Most a számláló, hogy 100 fordulat percenként. Ha csatlakoztatva van a készülék, a fordulatok száma esik a 70, nem? Válaszul hallani fogja ismételni történeteket meddő teljesítmény és fáziseltolódásra, de nem igenlő választ.
 4. OL>

  Így még anélkül, hogy a műszaki jellemzők, ez lesz szinte érthető, válás vagy az igazság. De az elem a kétség továbbra is fennáll. Különben is, mi történik bennünk a harc a szomjúságot freebie logikai nem mindig végződik a győzelem az utóbbi. Aztán rohanás keresni az interneten információt energiatakarékosság Box és a valós vásárlói vélemények. És íme, kezdjük, hogy meggondolja magát.

  Villamos Saving Box: vélemények szakemberek és a vásárlók

  Nos, hogyan van, hogy nem vesz ha körül teljesen pozitív véleményeket, és nem csak a vásárlók, hanem szakemberek, akik ismerik az ügyet ábrázoló működési elve a készüléket. És energiát takarít meg, és a feszültség stabilizálódik és meghosszabbítja az életet a készülékek. Itt egy tipikus visszacsatolás „valódi” vásárlók:

  Mind te, én kifejezetten úgy döntött, inkább óvatos véleményt, nem lelkes dicséret, akitől egy mérföldre van a „vasút”. Ez is lehetne összetéveszteni az igazi, ha nem egy-két apró dolog kiemelkedő szerző fejét.

  1. A hiányzó árnyalatok művelet elkerülhetetlenül az emberek valóban részesülő bármely eszközről. Az emberek csak szóról szóra megismételte, hogy mi van a leírás „energiatakarékosság Box” bármely eladásra oldalakon. Még soha nem látta.
  2. A hangsúly az alacsony ár és a további előnyöket – „megszakítás lett kevesebb.” A vélemény egyértelműen lendületet megvenni, de (meg kell adni hitelt) nem.
  3. “Sok a hamisítvány”. A világos jele annak, hogy az eszköz nem vásárol a kínai, a „megbízható” boltokban. Mégis, a AliExpress ára $ 4, és a “mi” gyapjú pontosan $ 10 és $ 40.
  4. A vélemény több és megjegyzéseket. Mindegyikük negatív, de a szerző nem követte egyetlen válasz, vagy cáfolata valójában az ellene a hamisságot.
  5. OL>

   Hol vannak ezek a „valódi” vásárlók? Van egy ilyen szakma –

   , hogy megvédje a hazát írásban véleményt arányt. Vannak speciális platformok a közvetítők, ahol az ügyfelek (eladók) keresünk művészek és fordítva. És hidd el, hogy nincs sem egyik, sem a másik, nem figyelhető meg. Ez egy egész iparág, ahol minden a helyére kerül a patak. A több szakmai a vállalkozó, annál nehezebb megkülönböztetni véleményét a valós és annál jobban keres. Aztán csodálkozunk, hogy van? Minden dicséret egy termék, azt vedd meg, de ő egy unalmas GOV * th.

   Elektromosság Saving Box szemében szakértők

   Mégis, a teljes válási vagy legalább egy részét az igazság? Mint mondtam, nem vagyok egy villamosmérnök. Továbbá, egy 100% humanista. Azonban, ha a fotó a belsőségek „gazdaságok elektromosság” még én is látom, hogy nincs hely a csoda.

   Valamivel egyszerűsített kapcsolási rajza a készülék a következőképpen. Feszültség a hálózati juttatunk a film kondenzátor, kapacitás több mint 5 uF. Ezután egyenirányító hídon át, a jelenlegi arra irányul, hogy ellenállást alkalmazni, amely csökkenti az erejét a jelenlegi. És mindezen bonyolult csak fel kell tenni izzani két tipikus kínai „szemgolyó”, amely hívják LED-ek.

   Miért ilyen összetett? Nos, ha lenne eladni csak az üres mezőbe, majd a csalás lenne hamar felfedezték. Másodszor, a LED-ek megjelenése a munka. Harmadszor, az igazság az, hogy ez a program egy egyszerűsített prototípusa a tényleges. Ezt alkalmazzák többnyire iparágakban, ahol van egy csomó induktív vagy kapacitív fogyasztók: szivattyúk, kompresszorok, számítástechnikai berendezések … Csak a mérete ezeknek a „hóbort” lesz egy szekrény, nem olyan, mint egy doboz cigarettát.

   A legtöbb háztartási gépek van egy aktív terhelést, amely nem tartalmaz reaktív komponenst. Ez alól kivételt képez, hűtőszekrény és légkondicionáló, ha az nem haladja meg a 2% -ot. Ily módon, még ha elméletileg lehetővé tette a csökkentését energiafogyasztás csökkentése által a reaktív komponens, akkor nem haladja meg ezeket a szánalmas 2%.

   Ezért energiatakarékosság Box – a teljes válási alátámasztott, hasonlóan az igazság történeteivel és vásárolt vélemények. Az igazi megtakarítás nem manna az égből, és a mindennapi munkát, hogy csökkentse a villamos energia ára, és ezért pénzt.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...