Hírek

Dynamite – az aktivátor harapás, véleménye és az ár, észrevételeit, hogyan működik? Vásárolj most,

Minden halászati ​​rajongó, majd ismét egy fogás, csak azt, hogy menjen haza egy jó fogás. De néha a hal csak nem harapós, minden erőfeszítés ellenére. Ebben az esetben meg kell használni a aktivátor harapás Dynamite.

Mi ez Dynamite?

Dynamite aktivátor a harapás egy egyedi „segítő” a halász, amely által kifejlesztett laboratóriumában LTD Fishingi. Ez segít, hogy vonzza a halat egy sugara több kilométer hosszú. A jövőben a hal gyűlik össze rajokban találni a forrását csali, amelyek használata teljesen legális, és a komponensek szerepelnek a készítményben, teljesen feloldódik a vízben a környezet károsítása nélkül.

Előnyök Dynamite

Dynamite van számos előnye, hogy segít a folyamat halászat:

 • könnyen szállítható csomagolva fémgőzölt csomag;
 • nagy sebességet választ;
 • vonzza hal távolság több kilométer;
 • működik mind ragadozó és békés halak;
 • lehet podkashivatsya fő csali;
 • működik minden típusú tározók;
 • a hatás nem függ a napszaktól és időjárási körülmények között.

Összetétel Dynamite

A Dynamite készítmény a következő komponenseket tartalmazza:

 • halat – a fő komponenst, amely az anyag viszkozitása;
 • őrölni édességet összetevők -, hogy ez egy egyedi ízű;
 • aromák hogy az íze, mint a természetes anyagok;
 • attraktorai – a fő áram összetevő, mely növeli a halak csordaösztön, csökkenti az érzés a félelem.

A kutatás eredményei Dynamite

A gyártó végzett számos tanulmány, az eredmény mindig ugyanaz – hal zátonyok úszni a helyén egy aktivátor egy harapás.

Hogyan kell alkalmazni a Dynamite?

típusától függően hal szeretne csábítani, Dynamite ravaszt harapás lehet használni a következő utasításokat:

 1. békés halak – mix bag-egy ampulla a szabványos csali használható, miközben a halászat, a arány 1 csomag 2 kg;
 2. ragadozó halak kell oldattal kezeljük magukat csali, függetlenül azok származási (szintetikus, természetes);
 3. közvetlenül felhasználható a csalétek – mix tartalma csomag bármely vízzel, mártsuk a csali 1-2 másodpercig. akkor nyugodtan használhatod azt a horgot, és csinálni, amit szeretsz.
 4. OL>

  Minőségi tanúsítványok Dynamite

  Dynamite kifejlesztett szabadalmaztatott olasz technológiát és telt ismételni a vizsgálatot. Rendelkezik a megfelelő minőségi tanúsítványok és engedélyt a forgalmazás hazánkban.

  Hol lehet vásárolni Dynamite?

  Activator harapás Dynamite lehetetlen megtalálni szaküzletekben a horgászat, mivel lehetővé teszi, hogy tartsa a minimum árat, amely meghaladja a költségek az alkatrészek csak néhány pontot. Ahhoz, hogy a csalit engedheti meg magának senki.

  Szakemberek Dynamite

  Jurij Garmash, egy sportoló, egy halász 20 éves tapasztalattal EM>

  Horgászat tisztán szakmai motívumok. A 20 év alatt igyekeztünk különböző csali, hogy nem is akar nevezni, mivel lehetséges, hogy menjen az óra. A természet néha játszik velünk egyfajta vicc, és akkor is, ha ez jó időjárás a halászat, és a halak egy kicsit, ha nem ugrik a parton, csak nem harap. A lényeg az, hogy bizonyos időszakokban a lakosság folyók, tengerek és óceánok súlyosbítja ösztönök kell unalmas ahhoz, hogy egy jó fogás. Ez megtehető a aktivátor Dynamite, ami azt ajánlom mindenkinek, aki legalább egyszer az életben tartotta a csalit.

  Vásárlói vélemények Dynamite

  Valentin, 29 éves, Moszkva EM>

  Úgy döntöttem, hogy menjen el a fia egy halászati ​​út, és nem akarta felbosszantani meghibásodás esetén. Felkapott egy tackle életkor, de a csalit nem lehetett meghatározni. Volt az első elérhető közvetlenül a boltba, egy barátom adott egy zacskó Dynamite. Egy órán belül a fiam elkapta az első halat életemben.

  Eugene, 40 éves, Tula EM>

  Horgászat számomra, mert így a megbékélés és a távolságtartás mindennapi életben. Különösen elégedettek a folyamat, amikor az nincs a helyén. Egy éve táplált halak aktivátor Dynamite, és majdnem elkapja a horogra zátonyok.

  Maria, 35 éves, Szentpétervár EM>

  A férjem csábította a halászat. Kezdetben ment csak nézni, majd elkezdett aktívan vegyenek részt, végül kiderült magát lelkes horgász, és aktívan keresik az új utakat csábító hal. Nemrég találkoztam Dynamite, és azonnal rájött, hogy a korábbi módon egyszerűen csak pazarolja. A hatás hihetetlen.

  Dmitry 62, Tyumen EM>

  Saját kora elég nehéz megtalálni egy normális fizetett munka, így megöli, amit tudsz. Horgászat számomra az egyik módja a túlélés, a hal sem főzni, vagy eladni. A magam részéről természetesen lehetséges, és egy csónakban egy horgászbot, hogy egy nap, de ha pénz kell sürgősen, akkor 1-2 nagy hal nem különösen gazdag. A fiú adta kiváltó harapni Dynamite, nem hittem sokat, de már tapasztalt már az első halászat. Joy nem volt határokat, most az egyszer fogni a hét elején.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...