Dynamite – az aktivátor harapás, véleménye és az ár, észrevételeit, hogyan működik? Vásárolj most,

[Total: 1   Average: 5/5]

Minden halászati ​​rajongó, majd ismét egy fogás, csak azt, hogy menjen haza egy jó fogás. De néha a hal csak nem harapós, minden erőfeszítés ellenére. Ebben az esetben meg kell használni a aktivátor harapás Dynamite.

Mi ez Dynamite?

Dynamite aktivátor a harapás egy egyedi „segítő” a halász, amely által kifejlesztett laboratóriumában LTD Fishingi. Ez segít, hogy vonzza a halat egy sugara több kilométer hosszú. A jövőben a hal gyűlik össze rajokban találni a forrását csali, amelyek használata teljesen legális, és a komponensek szerepelnek a készítményben, teljesen feloldódik a vízben a környezet károsítása nélkül.

Előnyök Dynamite

Dynamite van számos előnye, hogy segít a folyamat halászat:

 • könnyen szállítható csomagolva fémgőzölt csomag;
 • nagy sebességet választ;
 • vonzza hal távolság több kilométer;
 • működik mind ragadozó és békés halak;
 • lehet podkashivatsya fő csali;
 • működik minden típusú tározók;
 • a hatás nem függ a napszaktól és időjárási körülmények között.

Összetétel Dynamite

ppe gdget iphone1 2 Dynamite  az aktivátor harapás, véleménye és az ár, észrevételeit, hogyan működik? Vásárolj most, A Dynamite készítmény a következő komponenseket tartalmazza:

 • halat – a fő komponenst, amely az anyag viszkozitása;
 • őrölni édességet összetevők -, hogy ez egy egyedi ízű;
 • aromák hogy az íze, mint a természetes anyagok;
 • attraktorai – a fő áram összetevő, mely növeli a halak csordaösztön, csökkenti az érzés a félelem.

A kutatás eredményei Dynamite

A gyártó végzett számos tanulmány, az eredmény mindig ugyanaz – hal zátonyok úszni a helyén egy aktivátor egy harapás.

Hogyan kell alkalmazni a Dynamite?

típusától függően hal szeretne csábítani, Dynamite ravaszt harapás lehet használni a következő utasításokat:

 1. békés halak – mix bag-egy ampulla a szabványos csali használható, miközben a halászat, a arány 1 csomag 2 kg;
 2. ragadozó halak kell oldattal kezeljük magukat csali, függetlenül azok származási (szintetikus, természetes);
 3. közvetlenül felhasználható a csalétek – mix tartalma csomag bármely vízzel, mártsuk a csali 1-2 másodpercig. akkor nyugodtan használhatod azt a horgot, és csinálni, amit szeretsz.
 4. OL>

  Minőségi tanúsítványok Dynamite

  Dynamite kifejlesztett szabadalmaztatott olasz technológiát és telt ismételni a vizsgálatot. Rendelkezik a megfelelő minőségi tanúsítványok és engedélyt a forgalmazás hazánkban.

  Hol lehet vásárolni Dynamite?

  Activator harapás Dynamite lehetetlen megtalálni szaküzletekben a horgászat, mivel lehetővé teszi, hogy tartsa a minimum árat, amely meghaladja a költségek az alkatrészek csak néhány pontot. Ahhoz, hogy a csalit engedheti meg magának senki.

  Szakemberek Dynamite

  ppe rotherpy rt1 Dynamite  az aktivátor harapás, véleménye és az ár, észrevételeit, hogyan működik? Vásárolj most, Jurij Garmash, egy sportoló, egy halász 20 éves tapasztalattal EM>

  Horgászat tisztán szakmai motívumok. A 20 év alatt igyekeztünk különböző csali, hogy nem is akar nevezni, mivel lehetséges, hogy menjen az óra. A természet néha játszik velünk egyfajta vicc, és akkor is, ha ez jó időjárás a halászat, és a halak egy kicsit, ha nem ugrik a parton, csak nem harap. A lényeg az, hogy bizonyos időszakokban a lakosság folyók, tengerek és óceánok súlyosbítja ösztönök kell unalmas ahhoz, hogy egy jó fogás. Ez megtehető a aktivátor Dynamite, ami azt ajánlom mindenkinek, aki legalább egyszer az életben tartotta a csalit.

  Vásárlói vélemények Dynamite

  Valentin, 29 éves, Moszkva EM>

  Úgy döntöttem, hogy menjen el a fia egy halászati ​​út, és nem akarta felbosszantani meghibásodás esetén. Felkapott egy tackle életkor, de a csalit nem lehetett meghatározni. Volt az első elérhető közvetlenül a boltba, egy barátom adott egy zacskó Dynamite. Egy órán belül a fiam elkapta az első halat életemben.

  Eugene, 40 éves, Tula EM>

  Horgászat számomra, mert így a megbékélés és a távolságtartás mindennapi életben. Különösen elégedettek a folyamat, amikor az nincs a helyén. Egy éve táplált halak aktivátor Dynamite, és majdnem elkapja a horogra zátonyok.

  Maria, 35 éves, Szentpétervár EM>

  A férjem csábította a halászat. Kezdetben ment csak nézni, majd elkezdett aktívan vegyenek részt, végül kiderült magát lelkes horgász, és aktívan keresik az új utakat csábító hal. Nemrég találkoztam Dynamite, és azonnal rájött, hogy a korábbi módon egyszerűen csak pazarolja. A hatás hihetetlen.

  Dmitry 62, Tyumen EM>

  Saját kora elég nehéz megtalálni egy normális fizetett munka, így megöli, amit tudsz. Horgászat számomra az egyik módja a túlélés, a hal sem főzni, vagy eladni. A magam részéről természetesen lehetséges, és egy csónakban egy horgászbot, hogy egy nap, de ha pénz kell sürgősen, akkor 1-2 nagy hal nem különösen gazdag. A fiú adta kiváltó harapni Dynamite, nem hittem sokat, de már tapasztalt már az első halászat. Joy nem volt határokat, most az egyszer fogni a hét elején.

READ  Miért hízlal a stressz?
Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 451 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."