Bluronica – vélemények, észrevételek, ár,

[Total:    Average: /5]

A szerkesztők Portálunk ügyel az újdonságot a kozmetikai piacon, és ezért felhívta a figyelmet, hogy az aktív hirdetett az interneten, „egy komplex hialuronsav”, hogy nagy feltűnést keltett a nők, mint a hatékony jogorvoslathoz a ráncok és bőrfiatalítás.

Az eladó elhelyezni a termék „szakmai kozmetikai termék aktív anti-aging tulajdonságokkal rendelkező emberek több mint 30 éve.” A fő termék egy „Gel Bluronica sav és kollagén”, ami gyakran is nevezik „Gel aktivátor Hyaluron” .A szérum megy, mint hatásának fokozására a gél.

  • egyértelműen kisimítja a ráncokat,
  • korrigálja arc kontúr,
  • kiegyenlíti az arcszínt,
  • eltávolítja pigmentáció
  • megakadályozza hiány kollagén,
  • helyreállítja öregedő bőrt,
  • kisimítja hegek.

Bluronica: elemzés összetétele

Gel aktivátor Bluronica tartalmaz, amint azt az eladó, nem csak a hialuronsav, de a kollagén, Amaranth olaj és vitamin komplex. Nem számít, mennyire próbáltuk, nem találtunk sehol részletes összetételét összetevők – mi, milyen arányban, a koncentráció, amely az aktivátor gél hialuronsav.

Az eladó már szerepel csak az „aktív” összetevőket, amelyek elengedhetetlenek a hirdetési termékek. A teljes szerkezet rejtett és megközelíthetetlen a fogyasztó számára. Szeretne megjegyzést tartalmának legalább a megadott komponensek:

  • hialuronsav (HA), a szabály működését serkentik a fibroblasztok, szintetizáló kollagén és elasztin. De az a tény, hogy a hatékony koncentráció a készítményben kell lennie 0,5-1,5 százalék. Bluronica nem tartalmaz információt a koncentrációját minden összetevőjére. A második fontos pont a méret a molekulák a hialuronsav. A tény az, a funkciója fibroblasztok és kollagén termelést befolyásolja csak az alacsony molekulatömegű hialuronsav – molekulákkal mérete 50,000 130.000 dalton. Ezen túlmenően, a méret a molekulák ez áthatol a bőrön keresztül. Egy átlagos molekula ha van egy csomó 25.000.000 Dalton, és minőségi gyártó speciális technológiával lebontják ezeket a nagy molekulák kisebb töredékek. Minőségi tanúsítvánnyal ellátott termékek ha – megközelítőleg 2500-5000 rubelt. Nem valószínű, hogy meg fog lepődni, hogy a gyártó a termék Gel aktivátor Hyaluron – nincs megadva nem csak a HC-koncentrációja, hanem a molekula mérete hialuronsav az összetétel mindkét termék a Hyaluron komplex.
  • A kollagén molekula kollagén is nagyon nagy molekulák, és ezért azok nem képesek áthatolni a bőrön. Ezért, kiváló minőségű gyártók használni a technológiát a hidrolízis a kollagén molekulák kisebb fragmensek, amelyek képesek áthatolni a bőrön. Ebben az esetben a gyártó mondja a tartalma hidrolizált kollagén. A kérdés az, hogy mi a kollagén hialuron univerzális gél aktivátor valószínűleg retorikai.

Fontos: , de ez még nem minden … A lényeg az, hogy akár hidrolizált kollagén, sem hialuronsavtartalma Általános, nem tudjuk csökkenteni a ráncok mélységét, sem felszívódást hegesedést. Ez mind csak lehetetlen. Az egyetlen külső eszközökkel a ráncok, amelynek hatása bizonyított a tanulmányok alapot képeznek a lokális retinoidok (például egy krém Retin-A).

Kutatás vonatkozó leghatékonyabb eszköze hegek azt mutatták, hogy ezek az alapok csak csökkenti annak kockázatát, hogy az oktatás, és csak akkor, ha az ilyen eszközökkel, mint a megelőző karbantartást, azaz közvetlenül a bőr gyógyulását károkat. Amikor a heg már kialakult, még tesztelt szérumok (pl, gél „Dermatix”) – nem túl hatékony.

Alarming ellenjavallatok Bluronica

Általában az alapok hialuronsavval külső használatra nincs ellenjavallata és a mellékhatásokat. Tehát nagyon nyugtalan a meglévő ellenjavallatok által közzétett eladó, és nem kétséges, mivel a készítmény, amely nem hozták nyilvánosságra …

ellenjavallata Gel aktivátor Bluronica –
→ terhesség
→ szoptatás,
→ a 25 év.

Gel Bluronica sav és kollagén: vélemények

A honlapon a gyártó vélemények „bőrgyógyász kozmetológus-a legmagasabb kategória”, amely ígéretet intenzív bőr emelés, gyors regenerálódását régi sejtek, simítás mély ráncok, csökkenti a hegesedés és hegek általában … a gyártó nyilvánvalóan az bizalommal át szinte minden problémát a modern kozmetológia, hogy megoldja néhány, amelyek nem senki, még a legsúlyosabb európai gyártója.

Gyártó és online eladók gondosan kikerüljék az alábbi kérdéseket –

Eladom ezt a csodát szérum csak online Egyetlen okból – ez a termék nem tanúsító, ezért az sem szérum nem is a Bud. Tehát jogtalanul forgalmazott, és csak az interneten keresztül. A terméket bizonnyal akár Kínában, de valószínűleg a pincében a külvárosban.

Ami Hialuronsav gél Bluronica-sav és kollagén – sikerült megtalálni még elérhetőségét sem a gyártó, sem a kapcsolódó eladók. Annak ellenére, hogy a hiányzó fontos információkat, a reklám a honlap nagyon szépen berendezett ügyfél vélemények.

Ügyfél véleményeket az eladó honlapján – Bluronica

Bluronica – a vélemények az eladó honlapján, mint minden reklám, szigorúan pozitív és lelkes, de nem hiba nélkül:

Nyilvánvaló, hogy a reklámozó és az eladó maga próbál a termékkel Bluronica univerzális gél aktivátor, hogy írjon véleményt népi egyszerű nyelven, azt a benyomást keltve helytállóságát és hatékonyságát Hyaluron összetett. Azonban a gél aktivátor Hyaluron – csatorna nem található, mint az eladó, úgy tűnik, alaposan eltávolítja őket az ő helyén, nyilvánvaló okokból.

Bluronica ár: ahol vásárolni

Ne feledje, hogy Bluronica az ár elég magas, és ez 2 termék. Azaz, a gél aktivátor, hialuronsav és kollagén lehet vásárolni csak együtt intenzív szérum, és csak a honlapon „hialuronsav komplex”.

2 üveg 30 ml ár lesz … állandó szezonális kedvezményt.

& nbsp;

About Kelemen Gréta 451 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*