A webhely szponzorainak szabályzata

A Site értékeli, hogy a fogyasztói termékcégek jelentős befolyással vannak a fogyasztók egészségére. A Site szponzorálása hirdetés formájában jelenik meg, amely lehetővé teszi a webhely számára, hogy tájékoztatást és releváns tartalmat biztosítson olvasóinak díjmentesen.

A webhely csak arra összpontosít, hogy szponzorai számára lehetőséget biztosítson arra, hogy termékeiket és szolgáltatásaikat a fogyasztóknak forgalmazza.

A hálózat célja, hogy olyan platformot hozzon létre, amelyet az olvasók képesek felhatalmazni magukra. A szponzorálási politika lehetővé teszi a hálózat folyamatos növekedését és bővítését. A honlapon található oktatási tartalom oktatja az olvasókat, lehetővé téve számukra a tájékozott egészségügyi és életválasztási lehetőségeket.

A webhely beszél különböző témákról, beleértve a testmozgást, az egészséges étrendet, a biztonságot és a megelőzést, valamint a jólétet. A hálózat olyan olvasókat is felajánl az olvasónak, hogy hogyan érhető el egy kiegyensúlyozott és egészséges életmód.

A webhely céljai

A hálózat célja az egész világon az olvasók egészségének javítása az egészséggel kapcsolatos oktatási tartalmak biztosítása révén.
A webhely középpontjában a megbízható és releváns anyagok és eszközök fejlesztése áll. Az oktatási tartalomnak a tényeken, a legújabb kutatási munkákon és az egészségügyi statisztikákon kell alapulnia.
A hálózat arra is összpontosít, hogy az olvasók pozitív egészségügyi üzeneteket küldhessenek.

Szerkesztési irányelvek és tartalomfejlesztés

A hálózat szabályzatának megfelelően a tartalom tartalmát a képzett szerkesztők bármikor megírják és felülvizsgálják.

Társvállalati kompenzáció közzététele

A közzététel a hálózat honlapjára vonatkozik, beleértve, de nem kizárólagosan a webhely weboldalainak mobil és online verzióit. A nyilvánosságra hozatal lehetővé teszi a hálózat pénzügyi kapcsolatait a kapcsolt vállalkozással, a szponzorokkal, a hirdetőkkel és a weboldalon megjelenő harmadik felekkel.

A webhelyen található cikkek néhány olyan szolgáltatásra és erőforrásra vonatkoznak, amelyek a márkák és termékek építésére és reklámozására összpontosítanak. A hálózat az egyes kiválasztott partnerprogramokhoz tartozik. Komissziót tesz, ha az olvasó a megadott affiliate linkeken keresztül vásárol. A webhely teljes mértékben feltárja kapcsolataikat a hirdetőkkel, és megnyugtatja az olvasókat, hogy a pénzügyi ösztönzők nem befolyásolják a termék vagy szolgáltatás közzétételét.

Az affiliate partnerek bármikor megváltoztathatják a Helyszínt. Az olvasók bármely kérdést, megjegyzést vagy aggályt továbbíthatnak a webhelyen lévő munkatársaknak az online űrlapon keresztül. A felhasználók kérdéseket is tehetnek, mielőtt a weboldalon található affiliate linkeken keresztül vásárolnának.

Az olvasóktól azt tanácsoljuk, hogy ne használja a weboldalon megadott információkat a szakmai orvosi tanácsadás vagy bármely egészségügyi állapot helyettesítőjeként. A weboldalon található információkat nem szabad orvosi szakemberrel való konzultáció nélkül diagnosztizálni vagy kezelni.