A váró

[Total:    Average: /5]

Természetes hatású és színes sminkek

A sminkmesterek szerencsére az idei tavaszi-nyári szezonban is biztosítják számunkra a választás lehetőségét. Vendégünk stílusát, igényeit szem előtt tartva dönthetünk, mit szeretnénk jobban:
• finom, légies, természetes hatású natúrsminket,
• avagy épp ellenkezőleg, nagy színkontrasztokkal dolgozó, élénk, színes, vidám nyári sminket.
Mindkét változat számos lehetőséget kínál számunkra, hogy művészi módon adjunk hangsúlyt vendégünk természetes szépségének.

Ha valakinek először készítünk sminket, a visszafogottság és mértékletesség szinte kötelező: legjobb, ha finom pasztell árnyalatokat, semleges színeket választunk, mint amilyen a bézs, a mézszín, a homokszín. Leheletvékony rétegben használjuk az anyagokat, hogy egészen finom, fátyolszerű réteget képezzen az arcon a smink, de figyeljünk arra, hogy a végeredmény mindenképpen fényes hatású legyen. Egyéb sminkek esetében nyugodtan lehetünk bátrak és merészek. Használhatunk élénk, erőteljesebb, de mindenképpen fényes hatást keltő színeket is. Az idei tavaszi-nyári trend a lehetőségek gazdag tárházát kínálja a színválasztás területén. Bátran használjunk többféle, kontrasztos színt, és a textúrák területén is jól megférnek egymás mellett a különböző minőségek, például a matt és a csillogó, irizáló anyagok. Az idei smink derűt és optimizmust sugároz, és valóságos fényárban úszik: ragyogóbb, mint valaha.

About Kelemen Gréta 451 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*